Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Magyar Tudományos Parkinson Társaság 2017. évi konferenciája

Időpont
2017. május 26-27.
Helyszín
Thermal Hotel Visegrád****

Általános Információk

A konferencia és a regisztráció helyszíne

Thermal Hotel Visegrádhttp:// www.thv.hu
A Thermal Hotel Visegrád a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, nyugodt, barátságos környezetben helyezkedik el, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre. A szálloda gépkocsival, illetve az Újpest /Városkapu végállomástól gyakorlatilag óránként induló távolsági busszal közelíthető meg.


Parkolási lehetőség

A szálloda zárt parkolójában a szállodában lakó, illetve a rendezvényen részt vevő vendégeknek – kapacitás függvényében- díjmentesen biztosított. A garázsban, illetve a Duna parti (nem zárt, nem őrzött) parkoló szintén díjmentesen vehető igénybe.

A konferencia nyelve

magyar

Ruhatár

A rendezvény alatt a konferencia teremben fogasokat helyezünk el.

Fontos határidők

 • A jelentkezés határideje meghosszabbítva: 2017. május 15–ig
  Ezen időpont után regisztrációra már csak a helyszínen lesz lehetőség.
 • 2017. április 18. : Az előadások címének bejelentése
 • 2017. április 18. : Az előadások magyar nyelvű összefoglalóinak leadási határideje
 • 2017. május 8. : Az előadások elfogadásának visszaigazolása az első szerzők felé

Tudományos program

A konferencia főbb témái

 • Mozgászavarok klinikuma és farmakoterápiája
 • Diagnosztikus lépések mozgászavarokban
 • Gyógyszer mellékhatások- és interakciók
 • A modern képalkotók basalis ganglion betegségekben
 • Eszközös terápiák mozgászavarokban
 • Esetismertetések- videóklubAz idei évben reggeli szeminárium keretében egy-egy témát járunk körbe. Sor kerül az agyi UH vizsgálat, a botulinum toxin kezelés bemutatására, ill. az értékelő skálák használatára, valamint a chorea differenciáldiagnosztikájának a bemutatására is. Ezen felül az orvos beteg kommunikáció javítására Motivációs Interjú Technika Tréninget is szervezünk, amelyre a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk csak elfogadni (max. 25 fő). Reméljük ezekkel az újításokkal felkeltjük az érdeklődésüket!

A Motívációs Interjú Technikai Tréning programra további jelentkezést már nem tudunk fogadni.
A rendelkezésre álló helyek beteltek.
Köszönjük megértésüket!

Kredit pontok

A rendezvény akkreditálása folyamatban.

Jelentkezés

Regisztrációra már csak a helyszínen van lehetőség.

Absztrakt beküldése


Absztrakt beküldés

Az előadás címek és a magyar nyelvű összefoglalóknak leadási határideje: 2017. április 18.
Az összefoglalókat word formátumban a cím, a szerzők, a munkahely megadásával kérjük beküldeni. Az absztrakt terjedelme maximum 1 oldal lehet.

Az előadás címeket kérjük elküldeni az alábbi email címre:
klivenyi.peter@med.u-szeged.hu

Az előadások elfogadásáról az első szerzők emailben kapnak értesítést, 2017. május 8-ig.

Az elfogadott absztraktok a honlapon megtekinthetők lesznek a későbbiekben


Részvételi díjak, fizetési, lemondási feltételek


Részvételi díjak
Normál díj: 26 000 Ft+ÁFA
Rezidensek/PhD hallgatók : 5000 Ft+ÁFA

A nem egyetemi klinikán dolgozó előadóknak, nyugdíjas orvosoknak és orvosegyetemi hallgatóknak a részvétel INGYENES .

A részvételi díjak tartalmazzák a kongresszus tudományos programján, a kiállításon való részvételt, a pénteki ebédet, a program szerinti kávészüneteket, névkitűzőt, programfüzetet.

Általános fizetési feltételek

A részvételi díjak szombati ebéd, valamint a szállás költségének fizetése történhet biztonságos online hitelkártya elfogadással a honlapon az online regisztrációs rendszeren belül, banki átutalással vagy készpénzzel a helyszínen.

Bankátutalás:

A bank neve és címe: CIB Bank Zrt.
1027 Budapest, Medve . 4-14.
Bankszámlaszám: 10702260-13069560-52000001
Kedvezményezett: Tensi Kft.
1023 Budapest, Komjádi Béla u 1.


A díjak tartalmazzák a mindenkori ÁFA-t (szállásdíj esetében az IFA-t és a félpanziót is). Kérjük, hogy a megjegyzésbe írja be: „a konferencián résztvevő neve” és a „Díjbekérő száma” . Az átutalás költségét nem áll módunkban átvállalni!

Online hitelkártya elfogadás: Bankkártyás fizetés esetén, a költségek forintban kerülnek levonásra. A díjakat forintban az online rendszerből közvetlenül a bank oldalára jutva Master Card, VISA és VISA Elektron kártyával fizetheti ki.
Tájékoztatjuk, hogy a megadott árak nem tartalmazzák a kártyás fizetés esetleges költségét.

Amennyiben költségeit valamely cég átvállalja, kérjük ezt jelezni a regisztráció során!

A regisztrációs díjak, a szombati ebéd és a szállás visszaigazolására akkor kerül sor, ha ezek összege, a megadott határidőig megérkezik a konferencia számlájára.
A szállás csak a teljes szállásköltség befizetése ellenében garantált. A szállás visszaigazolására akkor kerül sor, ha a szállásköltség 2017. április 20.-ig megérkezik a konferencia számlájára.
Amennyiben a megadott határidőig a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük.

Módosítás, lemondás és visszafizetés

A lemondást írásban kell megtenni!

A részvételi díj vonatkozásában a 2017. május 2.-ig beérkező lemondás esetén a befizetett összeg 80%-át fizetjük vissza. A 2017. május 2. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.

A szállásköltség vonatkozásában a 2017. április 20-ig beérkezett lemondások esetén a befizetett pénzösszeg teljes egészében visszautalásra kerül. A 2017. április 20. után beérkezett lemondásokra nem áll módunkban visszatéríteni a befizetett összeget.
Lemondás esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Kongresszusi Titkársággal: ejonak@tensi.hu;maya@tensi.hu

Szálláshely

Thermal Hotel Visegrád ****

Thermal

2025 Visegrád, Lepence-völgy hrsz. 1213.

A Thermal Hotel Visegrád a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, nyugodt, barátságos környezetben helyezkedik el, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre.


Egyágyas szobában 1 fő reggelivel, adókkal 29. 210 Ft/fő/éj (ÁFA, IFA az árban)
Kétágyas szobában 2 fő reggelivel, adókkal 19.210 Ft/fő/éj (ÁFA, IFA az árban)


Étkezés


A részvételi díj a kávészüneteket, a pénteki ebédet tartalmazza, de a szombati ebédet nem.
Igény esetén ezt a résztvevők maguk fizetik. A teljes jogú, regisztrált résztvevők az ebédet 50%-os áron vásárolhatják meg. A résztvevők számára az 50%-os kedvezménnyel vásárolt ebédet a MTPT anyagi támogatása teszi lehetővé.

Az ebéd igényt kérjük a regisztráció során előzetesen bejelenteni / fizetni legkésőbb 2017.május 2-ig.

Az ebéd kedvezményes ára: 3410 Ft/fő, mely büféebédet, 1 ásványvizet /üdítőt, és 1 kávét tartalmaz.

Kapcsolat és Adatvédelmi nyilatkozat

Konferencia Titkárság

Tensi Kft.
1023 Budapest, Komjádi Béla u. 1.
Regisztráció, szállás:
Molnár Maya
Tel.: +36/ 1 345 1507
E-mail:maya@tensi.hu

Kiállítás, támogatás:
Jónák Éva
Tel: +36/1 345 1553
E-mail:ejonak@tensi.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

A Tensi Kft. tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül elérhető online regisztráció során gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban rendezvénystatisztikai céllal használjuk fel. A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben a Magyarországon érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel.

Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a jelen nyilatkozatban nem kap választ, kérjük, küldje el acongress@tensi.hu e-mail címre.

A Magyar Tudományos Parkinson Társaság 2017.évi Kongresszusának résztvevői tudomásul veszik, hogy a rendezvényről fényképeket, készíthetnek a Tensi, valamint az engedélyben részesülő szerződéses partnerek, közreműködők, sajtómunkatársak (a rájuk vonatkozó külön szerződés rendelkezései szerint), más résztvevők, illetve egyéb harmadik személyek. Ennek megfelelően a résztvevő a rendezvényen történő részvétellel kifejezetten hozzájárul arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez, azzal, hogy kizárólag kifejezett beleegyezésével nevesíthető. Hang- és képfelvételt kizárólagosan csak a MTPT készíthet a rendezvényről. Amennyiben a résztvevő közszereplőnek minősül, úgy a beleegyezése nélkül is nevesíthető.

Az előzőek szerinti megjelenítéseken annak készítője a résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható, és kizárólagos felhasználási jogosultságot szerez. A Tensi, valamint az engedélyben részesülő személyek a résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosultak a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására, anélkül, hogy a résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtaniuk. Az előzőek szerinti megjelenítés kapcsán a résztvevő nem jogosult igényt vagy követelést támasztani a Tensi-vel szemben.

A résztvevő jogosult a rendezvényen fényképek készítésére. A résztvevő az általa készített fényképet nem értékesítheti, és ellenérték fejében nem hasznosíthatja, illetve kereskedelmi célból ellenérték nélkül sem hasznosíthatja, az azokon szereplő résztvevőket beleegyezésük nélkül nem nevesítheti, személyiségi jogaikat nem sértheti. A Tensi kifejezetten kizárja a felelősségét arra az esetre, ha más Látogatók az előzőekben írtakat megszegik.

Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30