Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Magyar Tudományos Parkinson Társaság 2022. évi konferenciája

Időpont
2022.05.27-28.
Helyszín
HIBRID: Online és Thermal Hotel, Visegrád

Általános InformációkA konferencia és a regisztráció helyszíne


Thermal Hotel Visegrád: http://www.thv.hu


A Thermal Hotel Visegrád a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, nyugodt, barátságos környezetben helyezkedik el, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre. A szálloda gépkocsival, illetve az Újpest /Városkapu végállomástól gyakorlatilag óránként induló távolsági busszal közelíthető meg.
Az MTPT Elnökségének döntése értelmében, a konferenciát ezúttal hibrid formában tartjuk meg. Azaz lehetőség lesz személyesen Visegrádon, illetve a távolból online követni az eseményeket.


Parkolási lehetőség

A szálloda zárt parkolójában a szállodában lakó, illetve a rendezvényen részt vevő vendégeknek – kapacitás függvényében - díjmentesen biztosított. A garázsban, illetve a Duna parti (nem zárt, nem őrzött) parkoló szintén díjmentesen vehető igénybe.

A konferencia nyelve


magyar

Ruhatár


A rendezvény alatt a konferencia teremben fogasokat helyezünk el.

Fontos határidők


 • 2022. március 15.: A tervezett előadások vagy esetbemutatások absztraktjait a kovacsnorbert@neurology.hu email címre várjuk 2022. március 15-ig.
 • 2022. március 26.: Az előadások elfogadásának visszaigazolása az első szerzők felé
 • 2022. április 6.: Szállásfoglalás / fizetés határideje
 • 2022. április 6.: Szombati ebéd foglalás / fizetés határideje

Tudományos program


Bejelentkezés után megtekinthető a hirdetéseket és absztraktokat tartalmazó programfüzet is!

A konferencia főbb témái


 • Mozgászavarok klinikuma és farmakoterápiája
 • Diagnosztikus lépések mozgászavarokban
 • Képalkotó eljárások basalis ganglion betegségekben
 • Eszközös terápiák mozgászavarokban
 • Esetismertetések
 • Pszichiátriai kérdések Parkinson kórban
 • Alvászavar
 • Pro és kontra előadások
 • Új kezelési irányelvek Magyarországon újonnan megjelenő kezelési lehetőségek

Kredit pontok


A rendezvény akkreditálása folyamatban.

Jelentkezés


Kedves Résztvevők,
Az online regisztrációs felületet a konferencia előkészítő munkálatai miatt lezártuk. A továbbiakban jelentkezést már csak a helyszínen tudunk fogadni. A szállás kapacitás elfogyott, további szállásfoglalás csak esetleges lemondás esetében, emailben (congress@tensi.hu) megküldött kérés alapján lehetséges.

Várjuk Önöket Visegrádon !

A regisztráció és az előadás leadó nyitva tartása:
május 27 péntek/ 8,00-19,00
május 28 szombat /7,30-14,00

Üdvözlettel: A Szervezők

FONTOS:

Aki a személyes részvételt választja, az a programot élőben, a helyszín termeiben ülve tudja követni. Akár online akár személyes részvételt választ, a rendezvény után 30 napig lehetősége lesz a felvett tudományos program utólagos visszanézésére. Az erre vonatkozó linket emailben fogjuk minden regisztrált résztvevőnek megküldeni.


Ha segítségre lenne szükségük, illetve kérdés esetén, kérjük forduljanak bizalommal a szervezőkhöz:
TENSI Kft.: 1023 Budapest, Komjádi Béla u.1.
Magyari Katalin
Tel.: +(36) 70 4545 753
email: kmagyari@tensi.hu

Regisztráció – menete


Egyéni regisztráció az online rendszeren keresztül lehetséges.

Ha Ön MTPT tag és az ehhez kapcsolódó, - a rendezvényen érvényesíthető -kedvezményeket igénybe kívánja venni, kérjük a regisztráció megkezdése előtt ellenőrizze, - ha szükséges frissítse - a tagnyilvántartásban szereplő adatait, tagdíjbefizetését az MTPT honlapján (www.parkinson-tarsasag.hu)!

 • A „Jelentkezés” menüpontra kattintva  az MTPT 2022.évi konferenciájának regisztrációs felületére jut. Itt kérjük, az összes menüpontot kitölteni (személyes adatok, regisztrációs díj, szállás, opcionális programok /ebéd, Gála vacsora , számlázás) és minden kért /kötelezően kitöltendő adatot megadni.

 • A személyes adatlap kitöltése, a „jóváhagyás” gombra kattintás után a rendszer, az adatlapon megadott email címre visszaigazoló üzenetet küld. Ennek alapján, kérjük állítsa be és jegyezze meg jelszavát, mellyel a továbbiakban tudja folytatni a regisztrációt, illetve a későbbiek során ezzel tud belépni a rendszerbe. A fentiek miatt fontos, hogy mindenképpen érvényes e-mail címet szíveskedjen megadni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megadott email címhez csak egy személy, egyetlen regisztráció rendelhető!

 • A személyes adatlapon kérjük a hibrid megvalósítás miatt kötelező technikai minimum feltétel és az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak elfogadását .
  Szintén a hibrid jelleg miatt, érvényes email cím megadása a feltétele annak is, hogy az email címre küldve valóban megkaphassa az online követéshez , illetve a rendezvény utáni visszanézéshez szükséges linket.

  Fontos: Amennyiben az MTPT tagsághoz kapcsolódó kedvezményeket igénybe kívánja venni, kérjük az adatlapon a tagnyilvántartásban szereplővel megegyező adatokat megadni, mert a rendszer ennek alapján ellenőrzi az Ön kedvezményre való jogosultságát.

 • A menüpontok közötti váltás egyszerűen a „Következő űrlap” gombra kattintással lehetséges. Amennyiben egy űrlapon lévő információt már jóváhagyott, a következő bejelentkezéskor már csak rá kell kattintani arra az űrlapra, melyen a megadott információkat módosítani szeretné.

  A részvételi díjak kiválasztásakor a rendszer, a korábban megadott adatai alapján ellenőrzi a kedvezményekre való jogosultságot. Amennyiben Ön kedvezményes díjat jelölt be, de arra nem jogosult (nem tag, vagy nem rendezett a tagdíja) akkor a rendszer ezt jelzi Önnek.

  Miután rendezte a tagságát, a korábban beállított jelszavával ismét be tud lépni a rendszerbe és folytatni tudja a már megkezdett regisztrációt.
  Amennyiben elfelejtette jelszavát, a rendszerbe történő ismételt belépéskor válassza az „elfelejtett jelszó” menüpontot.

 • Amennyiben a szállásköltséget szeretné valakivel megosztani, annyit kell tenni, hogy az űrlapon meg kell adni az illető szobatárs nevét, e-mail címét, és bepipálni, hogy a megosztott szobára eső költséget szeretné fizetni. Ebben az esetben a megjelölt szobatárs e-mailben egy kódot kap, így neki a szállásfoglalás űrlapon a „foglalás kóddal” lehetőséget kell választania, és befejeznie regisztrációját. (Tehát csak beregisztrált résztvevővel lehet az online rendszeren keresztül megosztani a szobaár költségét és arról hivatalos számlát kérni.)

 • Felhívjuk figyelmüket, hogy a regisztráció törlését csak írásban, a Kongresszusi Titkárságon lehet kérvényezni.

 • A regisztrációs díjak, a szállás és az étkezések akkor  garantáltak ha ezek összege, a megadott határidőig megérkezik a konferencia számlájára

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak megadása nem minősül érvényes regisztrációnak.

Csoportos regisztrációra e-mailen keresztül van lehetőség. Kérjük, érdeklődjön a congress@tensi.hu e-mail címen.

 

AbsztraktA tervezett előadások vagy esetbemutatások absztraktjainak leadási határideje:
2022. március 15.


Az összefoglalókat word formátumban a cím, a szerzők, a munkahely megadásával kérjük beküldeni. Az absztrakt terjedelme maximum 1 oldal lehet.
Az absztraktok elfogadásának feltétele az online/hibrid verzióhoz nélkülözhetetlen, az alábbi linken olvasható, az előadóktól kért "technikai minimum feltétel" tudomásul vétele is. Kérjük ezt írásban jelezni az absztrakt küldésével együtt.
MTPT konferenciája, 2022 – online megvalósítás - technikai minimum feltételek

Az előadókra vonatkozó részletes tájékoztatót a későbbiekben juttatjuk el az érintettekhez!

z előadás címeket és az absztraktokat kérjük elküldeni az alábbi email címre:
kovacsnorbert@neurology.hu

Az előadások elfogadásáról az első szerzők emailben kapnak értesítést, 2022. március 26-ig.


Az elfogadott absztraktok a Rendezvény honlapján lesznek majd megtekinthetők.

Részvételi díjak, fizetési, lemondási feltételek


Részvételi díjak
MTPT tag résztvevő: 30 000 Ft + ÁFA
Nem MTPT tag résztvevő: 39.350 Ft + ÁFA
Rezidensek/PhD hallgatók: 6.000 Ft + ÁFA
A nem egyetemi klinikán dolgozó előadóknak, nyugdíjas orvosoknak és orvosegyetemi hallgatóknak a részvétel INGYENES, de szintén előzetes regisztrációhoz kötött!

A részvételi díjak tartalma:

Személyes részvétel esetén - a konferencia tudományos programjának megtekintése (élőben Visegrádon), a szintén a helyszínen (Visegrád) megvalósítandó kiállításon való részvétel, a pénteki ebéd, a program szerinti kávészünetek, a helyszíni regisztrációban átvehető névkitűző, programfüzet.

Online részvétel esetén - a konferencia tudományos programjának megtekintése a távolból (online).

Mindkét esetben - a regisztrált résztvevők számára a felvett tudományos program a rendezvény után még 30 napig visszanézhető lesz.

Általános fizetési feltételek


A részvételi díjak, a szombati ebéd, nem a helyszínen lakók esetén a péntek esti vacsora valamint a szállás költségének fizetése történhet biztonságos online hitelkártya elfogadással a honlapon az online regisztrációs rendszeren belül, valamint banki átutalással.

Az átutaláshoz szükséges adatok megtalálhatók a díjbekérő okmányon.

A díjak tartalmazzák a mindenkori ÁFA-t (szállásdíj esetében az IFA-t, a Thermal Hotel Visegrád esetében a félpanziót is)
Kérjük, hogy a megjegyzésbe írja be: "a konferencián résztvevő neve" és a "Díjbekérő száma".
Az átutalás költségét nem áll módunkban átvállalni!

Online hitelkártya elfogadás: Bankkártyás fizetés esetén, a költségek forintban kerülnek levonásra. A díjakat forintban az online rendszerből közvetlenül a bank oldalára jutva Master Card, VISA és VISA Elektron kártyával fizetheti ki.
Tájékoztatjuk, hogy a megadott árak nem tartalmazzák a kártyás fizetés esetleges költségét.
Amennyiben költségeit valamely cég átvállalja, kérjük ezt jelezni a regisztráció során!

A regisztráció (kivéve a díjmentes), a szállásfoglalás, a szombati ebéd megrendelése, a nem a Thermal szállodában lakó vendégek esetében a péntek esti vacsora megrendelése akkor garantált, ha ezek teljes összege a megadott határidőig megérkezik a Tensi számlájára. A befizetésről értesítést küldünk emailben.

Csoportos (10 fő feletti) foglalás esetén a feltételek változhatnak. Kérjük ez esetben vegyék fel a kapcsolatot a Szervezőkkel:
TENSI Kft.: 1023 Budapest, Komjádi Béla u.1.
Magyari Katalin
Tel.: +(36) 70 4545 753
email: kmagyari@tensi.hu

Módosítás, lemondás és visszafizetés

A lemondást írásban kell megtenni!

A részvételi díj vonatkozásában a 2022. május 4. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.
A szállás és az étkezési költség vonatkozásában a (szálloda által diktált feltételek miatt ) kötbérmentes lemondásra nincs lehetőség. A 2022. április 6-ig beérkezett lemondások esetén a befizetett pénzösszeg 75%-át tudjuk visszautalni ( 25% a kötbér) „ Ezen időpontok után beérkezett lemondásokra nem áll módunkban visszatéríteni a befizetett összeget. Amennyiben az online rendszerben szállásfoglalás történt, és ennek írásos lemondása 2022. április 6-ig nem érkezett meg, a szállás költség minden esetben számlázásra kerül.

Lemondás esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Kongresszusi Titkársággal:
email: kmagyari@tensi.hu

Szállás, étkezés, transzfer


Általános szállodai információk


THERMAL HOTEL VISEGRÁD


www.thv.hu - a konferencia helyszíne

2025 Visegrád, Lepence völgy 2.

A szoba ár (amit ÖN, illetve az Önt támogató cég fizet) regisztrált konferencia résztvevő esetében tartalmazza a szállást félpanziós ellátással (büféreggeli és péntek(május 27) este vacsora italcsomaggal, egyéb dátum esetén normál félpanziós vacsora ital nélkül  ), a fürdő és wellness részleg használatát, fürdőköpenyt. WIFI internetet az ÁFA-t és az IFA-t.

Minden egyéb fogyasztást, igénybe vett szolgáltatást kérjük a helyszínen fizetni, ezekért a Tensi semmilyen anyagi felelősséget nem tud vállalni. A szállodába ételt, italt bevinni nem szabad.

Az érkezés napján a szobák 14:00 után állnak rendelkezésre. Elutazáskor a szobákat kérjük legkésőbb 10:00 óráig elhagyni. Amennyiben ez 10:30-ig nem történik meg, úgy a szálloda 14:00 óráig a napi szobaár 50%-át, 14:00 óra után pedig 100%-át jogosult pótdíjként felszámolni a vendégnek. Minden vendégtől érkezéskor a nyilvántartási előírások miatt fényképes igazolványt fognak kérni.

 • A csomagokat ingyenesen csomagszobában tudják elhelyezni.
 • A szobaárban szereplő fürdő-és wellness részleg korlátlan használata érkezés napján 14:00-tól, elutazás napján 10:00-ig érvényes.
 • A szállodai szolgáltatást igénybe vevő személyek (szállóvendégek) helytállnak a szolgáltatás igénybevétele során az általuk történt bármely károkozásért.

A helytállás keretében a szolgáltatást igénybe vevő vendégek kötelezettséget vállalnak, hogy a szolgáltatás igénybevétele során a szállodának okozott bármely kárt (beleértve a szálloda berendezéseiben okozott károk a szálloda szobáiból eltűnt tárgyakat) megtérítik a szálloda részére.

A szálloda vállalja, hogy a jelen pontban rögzített káreseményt 48 órán belül bejelenti a vendég részére a károkozás mibenlétének és a kár nagyságának a megjelölésével.

A szálloda a vendég által okozott kár ellenértékét jogosult kiszámlázni a vendég részére.

 • A szálloda kéri vendégeit, hogy az étterem használatakor mindig a szálloda minőségének ( 4* superior) megfelelő öltözékben jelenjenek meg.

Parkolás:

A szálloda  a zárt parkolójában történő parkolási lehetőséget a szálláshely szolgáltatást  igénybe vevő személyek, és a rendezvényen részt vevő személyek részére kapacitás függvényében nyújtja, és ebben az esetben a parkolás térítésmentes a sorompóval őrzött kültéri parkolóban, valamint a mélygarázsban. Helyhiány esetén a szálloda  külterületén lévő Duna-parti parkolót is használhatják a vendégek, mely szintén térítésmentes

Covidra-járványra vonatkozó korlátozások nincsenek, dohányozni az arra kijelölt területeken, illetve a szobák teraszán lehet.

 

HOTEL SILVANUS


www.hotelsilvanus.hu

2025 Visegrád, Panoráma út 2

A szoba ár (amit ÖN, illetve az Önt támogató cég fizet) tartalmazza a szállást félpanziós ellátást (büféreggeli és vacsora ital nélkül), az uszoda- és wellness centrum (szauna, gőzfürdő, só kamra, illatos kamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő), szabadtéri élménymedence használatot (időszakos nyitva tartással – időjárás függvényében), fürdőköpeny használatot, WIFI internetet az ÁFA-t és az IFA-t.

Minden egyéb fogyasztást, igénybe vett szolgáltatást kérjük a helyszínen fizetni , ezekért illetve bármilyen esetleges károkozásért a Tensi semmilyen anyagi felelősséget nem tud vállalni. A szállodába ételt, italt bevinni nem szabad.

Parkolási lehetőség a szálloda saját, kamera-rendszerrel megfigyelt parkolójában:

1000 Ft / autó / éj.

A szobát az érkezés napján 15:00-tól, az utazás napján 10:00-ig tudják használni. Minden vendégtől érkezéskor a nyilvántartási előírások miatt fényképes igazolványt fognak kérni.

Covidra-járványra vonatkozó korlátozásaink nincsenek, a dohányzás a szobák teraszán nem megengedett.

 

ROYAL CLUB HOTEL


www.wellnesshotelvisegrad.hu

2025 Visegrád,Duna–parti út 15.

A szoba ár (amit ÖN, illetve az Önt támogató cég fizet) tartalmazza a megrendelés szerint szállást reggelivel ,illetve félpanziós ellátást (büféreggeli és vacsora ital nélkül), a szálloda wellness részlegének  korlátlan használatát /beltéri és kültéri (szezonális) feszített víztükrű medence, melegvizes medence, hidromasszázs medence, finn-és infraszauna aromaterápiával, színterápiával, kneipp taposó medence, himalájai só-terápiás szoba, fürdőköpeny használat, gőzfürdő, / valamint WIFI internetet és az ÁFA-t és az IFA-t.

Minden egyéb fogyasztást, igénybe vett szolgáltatást kérjük a helyszínen fizetni, ezekért a Tensi semmilyen anyagi felelősséget nem tud vállalni. A szállodába ételt, italt bevinni nem szabad.

Parkolási lehetőség a szálloda saját, kamera-rendszerrel megfigyelt parkolójában: 1000 Ft / autó / éj.

A szállodában dohányozni kizárólag az erre kijelölt helyeken lehet, ezen szabály megsértéséből, valamint szándékos rongálásból keletkező károkért,(beleértve a szálloda berendezéseiben okozott kárt, a szobákból eltűnt tárgyak) a Tensi semmilyen anyagi  felelősséget nem vállal.

A szobát az érkezés napján 15:00-tól, az utazás napján 10:00-ig tudják használni. Minden vendégtől érkezéskor a nyilvántartási előírások miatt fényképes igazolványt fognak kérni.

Covidra-járványra vonatkozó korlátozásaink nincsenek,


HOTEL VISEGRÁD


www.hotelvisegrad.hu

2025 Visegrád, Rév utca 15

A szoba ár (amit ÖN, illetve az Önt támogató cég fizet) tartalmazza a megrendelés szerint szállást reggelivel, korlátlan wellness használatot, melyhez fürdőköpenyt biztosít a szálloda.

(finn-bio-és infraszauna,  gőzkabin,panorámás élmény pezsgőfürdő, fűtött ízű beltéri medence, gyermek pancsoló, nyári időszakban kültéri medence, napozó park) asználatát /beltéri és kültéri (szezonális) feszített víztükrű medence, melegvizes medence, hidromasszázs medence, finn-és infraszauna aromaterápiával, színterápiával, kneipp taposó medence, himalájai só-terápiás szoba, fürdőköpeny használat, gőzfürdő, / valamint WIFI internetet és az ÁFA-t és az IFA-t.

Minden egyéb fogyasztást, igénybe vett szolgáltatást kérjük a helyszínen fizetni, ezekért a Tensi semmilyen anyagi felelősséget nem tud vállalni.

A parkolási lehetőség díjmentes a szállóvendégeknek, a szálloda előtti területen.

A szállodában dohányozni kizárólag az erre kijelölt helyeken , valamint a szobák erkélyén is lehet. Az ezen szabály megsértéséből, valamint szándékos rongálásból keletkező károkért,(beleértve a szálloda berendezéseiben okozott kárt, a szobákból eltűnt tárgyak) a Tensi semmilyen anyagi  felelősséget nem vállal. A szállodába ételt, italt bevinni nem szabad.

A szobát az érkezés napján 14:00-tól, az utazás napján 10:00-ig tudják használni. Minden vendégtől érkezéskor a nyilvántartási előírások miatt fényképes igazolványt fognak kérni.

Covidra-járványra vonatkozó korlátozásaink nincsenek.TRANSZFER információ a Tensi közvetítésével foglalt, de nem a Thermal Hotel Visegrádban lakó konferencia résztvevők számáraA konferencia ideje alatt az alábbiak szerint biztosítunk buszos transzfert a Konferencia helyszíne (Thermal Hotel Visegrád ) és a Hotel Silvanus, Royal Club Hotel, valamint a Hotel Visegrád szállodák között.


Május 27. péntek este, a tudományos program után
A MTPT logójával jelzett busz indul a Thermal Hotel Visegrád parkolójából 19:10-kor
A busz az utasokat először a Hotel Silvanus szállodához viszi , majd a következő állomás a Royal Club Hotel , végül pedig a Hotel Visegrád.
Azon résztvevők vegyék igénybe ezt a járatot, akik nem vacsoráznak a Thermal Hotel szállodában


Május 27. péntek este, a vacsora végén több időpontban áll rendelkezésre busz
A MTPT logójával jelzett busz indul a Thermal Hotel Visegrád parkolójából 21:00 és 22:00-kor,illetve az utolsó busz 22:30-kor igény szerint a Silvanus/ Royal Club / Hotel Visegrád szállodákhoz


Május 28. szombat szintén a MTPT logójával jelzett busz indul a szállodáktól a Thermal Hotel Visegrád (Konferencia helyszín )irányában az alábbi indulási időpontokban:

Indulási időpontok:
7:45 - Hotel Visegrád - a busz 7:50-kor mindenképp indul, hogy minden vendég időpen odaérjenek a konferenciára. Köszönjük, hogy ezt figyelembe veszik és időben érkeznek !
8:00 - Silvanus
8:05 - Royal Club Hotel


Tájékoztatás az online részvételt választó RÉSZTVEVŐKNEK / HIBRID konferencia


Az online megvalósítás kihívást jelent mindannyiunknak. Szeretnénk ezért az alábbi összefoglalóval már most segíteni az eligazodást.
Felhívjuk egyben szíves figyelmüket arra is, hogy további, folyamatosan frissülő információkat találnak a MTPT honlapján is:
http://www.parkinson-tarsasag.hu

Az online térbe egy, az adott személyre vonatkozó jogosultság szerint kialakított, a regisztráció során megadott email címre küldött link segítségével lehet majd bejutni.

A résztvevő saját otthonában, munkahelyén a számítógépén követheti az eseményeket. A plenáris típusú előadások, a céges szimpóziumok, valamint a normál szekció programok során a résztvevők KIZÁRÓLAG írásban, a képernyőn keresztül lehet kérdéseket feltenni, amikre az előadók szóban válaszolnak.

Az interaktív jellegű programok, a „Pro és kontra„ előadások alatt „aktív” résztvevőként is lehet csatlakozni a programhoz, azaz lehet élőben kérdezni, hozzászólni, de lehetőség van csak „passzívan”, kizárólag írásban kérdezve végig nézni a beszélgetést.

Az aktív részvételhez nem szükséges előre regisztrálni, az online felületen az adott programra kattintva lesz lehetőség aktív részvételre a „Csatlakozom” gomb megnyomásával, vagy passzív részvételre a „Megtekintem” gomb megnyomásával.
Az aktív résztvevő a képernyő bal alsó sarkában található "Take Podium" gomb segítségével tud szót kérni. Ekkor ő is láthatóvá válik, élőben kérdez. Utána ő már nem látható, de az előadó szóban tud neki válaszolni.

Fontos: Az interaktív programok és távolról beszélő előadó esetében, a tényleges kezdéskor a monitoron a moderátor / ülés elnök látszik. Ő nyitja meg a programot, kéri fel az előadót az előadás megtartására. A résztvevők is ezt látják, az előadó pedig képernyőmegosztással tudja majd „behozni” a prezentációt. Azaz egy időben a résztvevő képernyőjén is vagy az előadó vagy a prezentáció látszik.

Az interaktív programok és a helyszínen élőbe beszélő előadó esetében lehetőség lesz a prezentáció és az előadó kamaraképének megjelenítésére is.

Hogyan "működik" az előadások kezelése?

A RentiT rendszerében minden úgy működik, mint egy igazi rendezvényen. A plenáris programok, a céges szimpóziumok, valamint a szekció előadások esetében az előadások élőben vannak „keverve”, mintha igazi színpadon lennének.
A résztvevők kizárólag írásban kérdezhetnek, az előadó pedig élőben válaszolja meg azokat, az előadása után.

FONTOS

A teljes programról felvétel készül, amely a Konferenciát követően még 30 napig megtekinthető lesz minden regisztrált résztvevő számára.
Az online program távolból történő biztonságos és jó minőségű követésének alapfeltétele egy bizonyos technikai feltétel megléte. Kérjük ennek tudomásul vételét már a regisztráció során egy check box kipipálásával.

A konferencia pontszerző. A pontok megszerzésének egyik feltétele a programokon való részvétel. A programokra történő résztvevői bejelentkezést a RentiT rendszere automatikusan figyeli. A másik feltétel egy vizsgateszt kitöltése, amelyet a Konferencia zárónapjától egy a későbbiekben meghatározásra kerülő időpontig kell megtenni, hogy a kreditpontok érvényesíthetők legyenek.

A konferencia előtti napokban fogja megkapni a virtuális térbe való belépéshez szükséges linket.
Kérjük figyelje majd az email fiókhát, és a spam, „szemét” mappát is.

Kapcsolat és adatkezelési tájékoztató


Konferencia Titkárság

Tensi Kft.
1023 Budapest, Komjádi Béla u. 1.

Egyéni és céges regisztráció:
Magyari Katalin
Tel: + 36 70 4545-753
E-mail: kmagyari@tensi.hu

Megjelenési lehetőségek, szerződések:
Jónák Éva
Tel.: +36 70 4545 523
Email: ejonak@tensi.hu

Adatkezelési tájékoztató
kongresszus szervezéssel kapcsolatos adatkezelésről

Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31